A 16-a ediţie a Zilelor Stiintifice ale Institutului Naţional de Boli infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Stimaţi Colaboratori,

Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof.Matei Balş”, in colaborare cu Societatea de Boli infecţioase şi HIV/SIDA, Academia Europeană HIV/SIDA şi de Boli Infecţioase organizează in perioada 28 – 30 octombrie 2020, cea de-a 16-a ediţie a Zilelor Ştiinţifice ale Institutului Naţional de Boli infecţioase „Prof. Dr. Matei Bals”.

Este un eveniment ştiinţific cu caracter multidisciplinar care işi propune să promoveze excelenţa in domeniul medical şi de cercetare, incurajand expunerea unui spectru de lucrări ştiinţifice, in spiritul unei manifestări de ţinută cu care v-am obisnuit.

Având in vedere contextui epidemiologic actual generat de infecţia cu SARS-CoV2 si preocuparea noastră pentru a respecta toate conditiile de bio-sigurantă, ne propunem desfaşurarea congresului, din acest an, in sistem on-line.

Luăm insă in considerare ca, in situaţia in care se modifică acest context epidemologic, să desfasurăm congresul in sistem rezidenţial.

Este o prioritate pentru noi să ne adaptam cât mai rapid, astfel incât să oferim accesul tuturor celor interesaţi la un eveniment stiinţific aşteptat, considerând putem asigura aceleaşi standarde academice pentru comunitatea ştiinţifică căreia ne adresăm.

Cu stimă,
Prof. Adrian Streinu-Cercel, MD, PhD
Institutul National de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Bals””